• Hållbart svenskt trä!
  • Ekologisk giftfri färg!
  • Välj och anpassa dina möbler!
  • Fraktfritt vid 6000 kr

Hyllsystem

Våra produkter är en möjlighet att få något färdigt eller något anpassat! I grunden finns ett hyllsystem med flexibilitet och en variation av klassisk design. Materialet är norrländskt svenskt trä. Med eller utan färg (ekologisk och giftfri) och variation i höjd, bredd och djup. Allt är svensktillverkat i vår egna fabrik i Gargnäs utanför Sorsele. 

3 sätt att skapa

Läs hur det fungerar

Scala Classic

En tidlös, funktionell och trogen klassiker som är enkel och behaglig. Välj höjd, längd och bredd.

Läs mer och beställ

Scala Wall

Nästan som Scala Classic men på väggen! Enkel och avskalat. Välj höjd, längd och bredd från standardmått.

Läs mer och beställ

Scala Lignum

Massivt trä, på gavlar och hyllplan. En solid hylla av kvalité. Välj höjd, längd och bredd från standardmått.

Läs mer och beställ

Scala färdiga produkter

Hyllor och förvaringsmöbler

Precis som rubriken säger, vi gör hyllor, förvaringsmöbler och framförallt hyllsystem. Våra möbler är unika på många sätt, och en av våra styrkor är att erbjuda stor valfrihet i mått, färg och sammansättning. Hos oss kan du bygga en helt egen hylla, skapa ett hyllsystem från grunden eller välja bland våra hundratals färdiga modeller. I vårt breda och anpassningsbara sortiment hittar du förvaringsmöbler som sätter stil och färg på hemmets alla rum. 

Hållbara möbler av svenskt trä

Alla möbler som du hittar hos oss är tillverkade av svenskt trä. Vi lägger stort fokus på hållbarhet och kvalitet, och därför sker all tillverkning av våra hyllor och förvaringsmöbler i Sverige. Träet vi använder kommer mer specifikt från skog i norra Sverige, vilket gör våra trähyllor väldigt klimatsmarta. Eftersom skogen växer långsammare i norr blir resultatet ett trä som är starkare, något som bidrar till att våra trämöbler håller längre. När du köper din nya hylla eller designar ett eget hyllsystem hos oss kan du därför räkna med att din nya trämöbel håller i generation efter generation. Att vi även har ekologiska giftfria färger är som grädden på moset. 

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar för att klimatkompensera vår produktion, och hur vi jobbar för att samarbeta med naturen istället för att tömma den på resurser. 

Våra hyllor är något mer än förvaringsmöbler

Med våra hyllor och möbler vill vi skapa något som har ett större syfte än en vanlig förvaringsmöbel. Vi vill erbjuda något alldeles speciellt som får dig att känna att du har något unikt och eget. Därför erbjuder vi möjligheten att anpassa dina mått och välja färg själv efter preferens och behov. Hos oss ser vi helt enkelt på hyllor som något större. Ändra måtten och du kan få en skohylla, en bokhylla, ett sidobord eller en TV-bänk. Här sätter endast fantasin gränser! Använd vårt hyllsystem för att bygga en egen möbel från grundsektioner, påbyggnadssektioner och hyllplan. 

Måttbeställ din hylla hos oss

Hos oss kan du skräddarsy och måttbeställa din hylla med hjälp av vårt skissblad. Det är ett praktiskt verktyg som gör det lättare för dig att rita upp din hylla efter egna mått och behov. Kanske vill du ha flera sektioner i olika höjder, eller en kombination av våra färdiga modeller. Låt dig inspireras av våra hyllor och förvaringsmöbler under menyn! Vi fixar din hylla med millimeteranpassning om så behövs. Ingenting är för litet, för stort eller för komplicerat för oss. Vårt skissblad hittar du här