• Hållbart svenskt trä!
  • Ekologisk giftfri färg!
  • Välj och anpassa dina möbler!
  • Fraktfritt vid 5000 kr

Hyllor, förvaringsmöbler, trämöbler, trähyllor och hyllsystem av svenskt trä

Precis som rubriken säger, vi gör hyllor, förvaringsmöbler, trämöber, trähyllor, hyllsystem av svenskt trä. Men även andra möbler för hemmet som sätter stil och färg. Våra möbler är unika på många sätt och en av våra styrkor är att erbjuda dig valfrihet i mått, färg och sammansättning.

Hyllor och trämöbler av svenskt trä

Vi har all tillverkning i Sverige och allt trä till våra trämöbler som skapas kommer från skog i norra sverige. Det gör våra trähyllor väldigt klimatsmarta och kvalitén är så mycket bättre, skogen växer långsammare i norr vilket ger ett bättre trä. Det ger trämöbler som håller i generationer.

Våra hyllor är något mer än förvaringsmöbler

Möblerna som erbjuds på hemsidan har ett större syfte. Eftersom du kan få anpassa dina mått och välja färg ökar friheten att få något eget. Men vi måste se på hyllor som något mer än en förvaringsmöbel. Med andra mått kan det vara en skohylla, en bokhylla, ett sidobord. Här sätter din fantasi gränsen och du kan bygga en egen möbel genom vårt hyllsystem från grundsektioner, påbyggnadssektioner och hyllplan.

Från papper till egna hyllor

Har du en tom vägg hemma som saknar en möbel? Vi har tagit fram ett hjälpande skissblad där du kan rita upp en hylla efter egna mått och behov. Kanske du vill ha en olika sektioner i olika höjd? Alternativt har ett uppsättning av modeller som redan är färdig. Något du hittar under menyn.

Har vi tappat tron på trämöbler och trähyllor?

Miljön har fått en mer och mer viktig del i vardagen. I det medvetna valet behöver ta in många aspekter som inte tömmer miljön på de resurser den samtidigt ger oss. Vi har inte tappat tron på våra trämöbler och trähyllor. Vi kommer göra vårt yttersta för att passa i smaken och formge utifrån förutsättningar. Miljömässigt är vi medveten om att våra trämöbler och trähyllor står sig. Att vi även har ekologiska giftfria färger är som grädden på moset.